"Në fillim të verës" (vazhdimi) është një film i prodhuar nga Kinostudio "Shqiperia e Re" në vitin 1975.
Regjia: Gëzim Erebara
Ske VAZHDIMI I FILMIT "NE FILLIM TE VERES" | Kinematografia, Arti Skenik - Sporti" /> "Në fillim të verës" (vazhdimi) është një VAZHDIMI I FILMIT "NE FILLIM TE VERES" | Kinematografia, Arti Skenik - Sporti" /> "Në fillim të verës" (vazhdimi) është një VAZHDIMI I FILMIT "NE FILLIM TE VERES" | Kinematografia, Arti Skenik - Sporti " />

VAZHDIMI I FILMIT "NE FILLIM TE VERES" | Kinematografia, Arti Skenik - Sporti

By:Kinematografia Shqiptare, Arti Skenik dhe Sporti

Uploaded: 2023-11-21 ~ Views: 23 ~ Duration: 43:46 ~ Language: sq ~ Country: US

FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS "SHQIPERIA E RE"
"Në fillim të verës" (vazhdimi) është një film i prodhuar nga Kinostudio "Shqiperia e Re" në vitin 1975.
Regjia: Gëzim Erebara
Skenari: Peçi Dado
Muzika: Kujtim Laro
(C) Copyright  / Producent: Shqipëria e Re.

Viti ‘42. Në një qytet bregdetar bëhen planet dhe penetrimet e ilegalëve për të hedhur në erë një depo ushtarake me municione. Fshatari Jaho Labi që hyn në punë si hamall dhe vajza e Riza Korrës Vera, të cilën i ati kërkon ta mbajë të mbyllur lidhën me njerëzit e lëvizjes komuniste ndërsa toger Gurabardhi që ka punuar pranë Italianëve e ndihmon të gjithë grupin të arrijë qëllimin.

INTERPRETOJNE:
Sander Prosi........Xha Jaho
Astrit Cerma........Shpetimi
Elida Cangonji........Vera
Ndrek Prela........Rizai, babai i Verës
Albert Verria........ Kaporal Pelegrini
Guljelm Radoja........ Toger Aleko Gurabardhi
Demir Hyskja........ Shoku Mali
Agim Shuke........ Sandri
Ndrek Luca........ Gjeneral Piçioni
Sheri Mita........ major Bertini
Niko Kanxheri........ Ushtar Moreti
Minella Borova........ Fumagali
Tinka Kurti........ Mamaja e Veres
Andon Qesari........ Shefi i Policisë Sekrete Fashiste
Petrika Riza........ Rrapi
Lazër Filipi........ Shaqo Bregu
Besa Imami......... Nënë Tana
Rikard Ljarja........
Mirjana Deti........
Bujar Lako........
Sotiraq Bratko........
Besim Kurti........
Merkur Bozgo........Punëtori që shënon me shenjë arkën me barut

The video VAZHDIMI I FILMIT "NE FILLIM TE VERES" | Kinematografia, Arti Skenik - Sporti has published by Kinematografia Shqiptare, Arti Skenik dhe Sporti in shortfilms category. Currently video has watched 23 times. This video was first time published on Dailymotion at 2023-11-21. Duration of this video is 43:46. More information about the owner of this video is available here Kinematografia Shqiptare, Arti Skenik dhe Sporti .

VAZHDIMI I FILMIT

More videos by kinematografiashqiptareartisporti
FILMI "PERRALLE NGA E KALUARA" | Kinematografia, Arti Skenik - Sporti

Përrallë nga e kaluara është prodhim i Kinostudios "Shqiperia e re" në vitin 1987.
Skenari i këtij filmi është i bazuar në Novelen me të njejtin titull të Andon Zako Çajupit.

Regjia: Dhimitër Anagnosti, Skenari: Dhimitër Anagnosti,
Producent: Shqipëria e re , Muzika: Limos Dizdari.

INTERPRETOJNE
Elvira Diamanti....Marigo
Admir Sorra........Gjino
Robert Ndrenika....Vangjeli
Hajrie Rondo.......Tana
Xhevdet Ferri......Trimi
Mimika Luca........Nëna e Marigose
Xhemil Tagani......Papa Sotiri, prifti i fshatit
Mira Minga.........Kotja
Mehdi Malkaj.......Milua, budallai i fshatit
Zef Mosi...........Maliqi
Birçe Hasko........Dasmori gaztor
Aristotel Stefani..Nje nga dasmoret
Margo Arseni
Baftjar Çene
Rreth filmit
Variacion i komedisë “14 vjeç dhëndërr “ të A. Z. Çajupit. Në këtë komedi autori tregon historinë e martesës së Gjinos 14 vjeçar me Marigonë 28 vjeçare. Marigoja hakmerret me të gjithë ata që sajuan këtë martesë të pazakontë dhe më në fund fiton.


VAZHDIMI I FILMIT "PERRALLE NGA E KALUARA" | Kinematografia, Arti Skenik - Sporti

VAZHDIMI
Përrallë nga e kaluara është prodhim i Kinostudios "Shqiperia e re" në vitin 1987.
Skenari i këtij filmi është i bazuar në Novelen me të njejtin titull të Andon Zako Çajupit.

Regjia: Dhimitër Anagnosti, Skenari: Dhimitër Anagnosti,
Producent: Shqipëria e re , Muzika: Limos Dizdari.

INTERPRETOJNE
Elvira Diamanti....Marigo
Admir Sorra........Gjino
Robert Ndrenika....Vangjeli
Hajrie Rondo.......Tana
Xhevdet Ferri......Trimi
Mimika Luca........Nëna e Marigose
Xhemil Tagani......Papa Sotiri, prifti i fshatit
Mira Minga.........Kotja
Mehdi Malkaj.......Milua, budallai i fshatit
Zef Mosi...........Maliqi
Birçe Hasko........Dasmori gaztor
Aristotel Stefani..Nje nga dasmoret
Margo Arseni
Baftjar Çene
Rreth filmit
Variacion i komedisë “14 vjeç dhëndërr “ të A. Z. Çajupit. Në këtë komedi autori tregon historinë e martesës së Gjinos 14 vjeçar me Marigonë 28 vjeçare. Marigoja hakmerret me të gjithë ata që sajuan këtë martesë të pazakontë dhe më në fund fiton.


VAZHDIMI I FILMIT "TE SHOH NE SY" | Kinematografia, Arti Skenik - Sporti

TE SHOH NE SY
Vazhdimi i filmit televiziv i realizuar nga RTSh në vitin  1985
Skenari: Nasi Lera 
Regjisor: Mevlan Shanaj (Artist i merituar).
Kompozitor: Aleksander Lalo
Operator: pali Kuke (Artist i merituar). Operator zëri Bardhyl Xhani. Grimi Edmond Lako. Piktor Mitat Çuadari.
INTERPRETOJNE:
Arben Imami .........Gjergji Morava
Elvira Diamanti .....Diana
Sotiraq Bratko ......Nesti
Birçe Hasko .........Andrea, magazinieri
Stavri Shkurti ......Drejtori
Agim Shuke ..........z. Mina
Karafil Shena .........Shoferi
Aurela Hyseni .......llogaritarja
Gëzim Rudi ..........shoku i Gjergjit
Mimika Luca .........nena e Gjergjit
Shpresa Bërdëllima...bashkeshortja e z.Mina
si dhe P.Panajoti, I. Mato, I. Humçi, M. Muça, K. Gjonça etj.


FILMI TV. "TE SHOH NE SY" | Kinematografia, Arti Skenik - Sporti

Film artistik televiziv i realizuar nga RTSh në vitin  1985
Skenari: Nasi Lera 
Regjisor: Mevlan Shanaj (Artist i merituar).
Kompozitor: Aleksander Lalo
Operator: pali Kuke (Artist i merituar). Operator zëri Bardhyl Xhani. Grimi Edmond Lako. Piktor Mitat Çuadari.

INTERPRETOJNE:
Arben Imami .........Gjergji Morava
Elvira Diamanti .....Diana
Sotiraq Bratko ......Nesti
Birçe Hasko .........Andrea, magazinieri
Stavri Shkurti ......Drejtori
Agim Shuke ..........z. Mina
Karafil Shena .........Shoferi
Aurela Hyseni .......llogaritarja
Gëzim Rudi ..........shoku i Gjergjit
Mimika Luca .........nena e Gjergjit
Shpresa Bërdëllima...bashkeshortja e z.Mina
si dhe P.Panajoti, I. Mato, I. Humçi, M. Muça, K. Gjonça etj.


FILMI TV. "PLUMBA PERANDORIT" (Seria 1) | Kinematografia, Arti Skenik - Sporti

SERIA 1
Filmi Televiziv "Plumba perandori"
Prodhim i RadioTelevizionit Shqiptar

Plumba perandorit është një film i vitit 1980
Producent: RTSH (C) Copyright Televizioni Publik Shqiptar

Një i ri nga jugu i Shqipërisë, niset për në kryeqytet për një jetë më të mirë. Gjatë asëkohe në Tiranë pritej të vinte perandori i Italisë, dhe vendi ziente nga zhurmat e makinave ushtarake por edhe nga përgatitjet e bujshme. Ndërkohë ishte arestuar edhe i vëllai ku ekzekutohet, pasi merte pjesë në lëvizjen antifashiste. Urejtja e nxiti të merte një vendim që të qëllonte kundër perandorit.

INTERPRETOJNE:
Kastriot Çaushi......Vasil Laçi
Vangjush Furxhi......Xani
Agim Qirjaqi......
Sandër Prosi......xhaj Filipi
Liza Laska......nëna e Vasilit
Robert Ndrenika......Kozmai
Jorgaq Tushe......avotati mrojtës
Spiro Strati......Mitro
Lec Shllaku......gjykatësi italjan
Aleksandër Pogaçe
Rezarta Vinçani......vajza dhëshmitare
Ylli Demneri
Marko Bitrako
Reniz Hyka


FILMI TV. "PLUMBA PERANDORIT" (Seria 2) | Kinematografia, Arti Skenik - Sporti

SERIA 2
Filmi Televiziv "Plumba perandori"
Prodhim i RadioTelevizionit Shqiptar

Plumba perandorit është një film i vitit 1980
Producent: RTSH (C) Copyright Televizioni Publik Shqiptar

Një i ri nga jugu i Shqipërisë, niset për në kryeqytet për një jetë më të mirë. Gjatë asëkohe në Tiranë pritej të vinte perandori i Italisë, dhe vendi ziente nga zhurmat e makinave ushtarake por edhe nga përgatitjet e bujshme. Ndërkohë ishte arestuar edhe i vëllai ku ekzekutohet, pasi merte pjesë në lëvizjen antifashiste. Urejtja e nxiti të merte një vendim që të qëllonte kundër perandorit.

INTERPRETOJNE:
Kastriot Çaushi......Vasil Laçi
Vangjush Furxhi......Xani
Agim Qirjaqi......
Sandër Prosi......xhaj Filipi
Liza Laska......nëna e Vasilit
Robert Ndrenika......Kozmai
Jorgaq Tushe......avotati mrojtës
Spiro Strati......Mitro
Lec Shllaku......gjykatësi italjan
Aleksandër Pogaçe
Rezarta Vinçani......vajza dhëshmitare
Ylli Demneri
Marko Bitrako
Reniz Hyka


FILMI "TOMKA DHE SHOKET E TIJ" | Kinematografia, Arti Skenik - Sporti

FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS "SHQIPERIA E RE"
"Tomka dhe shoket e tij"

Filmi "Tomka dhe shokët e tij" prodhim i kinostudios Shqipëria e Re i vitit 1977.

Regjisor: Xhanfize Keko,
Skenari: Nasho Jorgaqi,
Producent: Shqipëria e Re,
Muzika: Aleksandër Lalo,

Tomka është një djalë i vogël që i pëlqen të luajë me top së bashku me shokët e tij. Por fushën e futbollit e marrin nazistët që kanë hyrë në qytet. Tomka nën kujdesin e të rriturve fillon të organizojë aksione kundër kampit ushtarak që është dislokuar në fushën e tyre të dikurshme të lojës.

INTERPRETOJNE:
Sotiraq Çili
Zehrudin Dokle
Pavlina Oça
Zhelal Tafaj
Enea Zheku
Herion Mustafaraj
Genci Mosho
Artan Puto
Selma Sotirllari
Fluranc Ilia


VAZHDIMI I FILMIT "TOMKA DHE SHOKET E TIJ" | Kinematografia, Arti Skenik - Sporti

(Vazhdimi i filmit)
"Tomka dhe shokët e tij" prodhim i kinostudios Shqipëria e Re i vitit 1977.

Regjisor: Xhanfize Keko,
Skenari: Nasho Jorgaqi,
Producent: Shqipëria e Re,
Muzika: Aleksandër Lalo,

Tomka është një djalë i vogël që i pëlqen të luajë me top së bashku me shokët e tij. Por fushën e futbollit e marrin nazistët që kanë hyrë në qytet. Tomka nën kujdesin e të rriturve fillon të organizojë aksione kundër kampit ushtarak që është dislokuar në fushën e tyre të dikurshme të lojës.

INTERPRETOJNE:
Sotiraq Çili
Zehrudin Dokle
Pavlina Oça
Xhelal Tafaj
Enea Zhegu
Herion Mustafaraj
Genci Mosho
Artan Puto
Selma Sotirllari
Fluranc IliaRelated Videos

© 2023 - All Rights Reserved.